Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

|
|

|
Autor |
Wiadomość |
bikmak
Grzeje ławkę

aktywność 1.26
|
Wysłany:
2008-01-18 01:44 |
|
Wstyd się przyznać do tego do czego zaraz się przyznam, ale mam nadzieje, że będzie to przestroga dla szukających szczęścia w internetowych kasynach. Zawsze uważałem że te kasyna to czysty wałek i okradają ludzi ale... no właśnie pewnej pięknej nocy nie mając co robić przelałem troche ciężko zarobionych, na typowaniu, pieniędzy do kasyna. Liczyłem się z tym że mogę tą sumkę przegrać i nie było by to dla mnie jakimś wielkim ciosem. Na swoje nieszczęście wygrałem jakieś 50 zł na ruletce. Zajarałem się tym strasznie i po odejściu nie mogłem przestać myśleć o tej ruletce. I wymyśliłem "złoty" sposób: progresja na czarne/czerwone lub na 12-stki. Początkowo działało, ale później ojebali mnie z kretesem. Prawie 20 losowań bez czarnej ! To nie był przypadek to wiem napewno. Takim oto sposobem przegrałem prawie 300 zł. Posłuchajcie dobrej rady i nie wpłacajcie hajsu na te gówno bo prędzej czy później i tak was wydymaja. |
 |
Mariano R...
Grzeje ławkę

aktywność 0.00
|
Wysłany:
2008-01-18 09:56 |
|
Potwierdzam.
Ja nie gram w ruletkę, ale znam kilka osób, które mniej lub więcej, ciężko zarobionych pieniędzy - straciły w ten lub podobny sposób...
NIE GRAJCIE W RULETKE
Zawsze, każdy z nich na początku po zalogowaniu, wygrał coś (jeden to nawet nie mało)... ale po pewnym czasie każdemy z nich jakoś tak dziwnie nie szło (jak bikmakowi) ... coś w tym jest. |
|
|
|
 |
Szymek
Grzeje ławkę

aktywność 0.00
|
Wysłany:
2008-01-20 17:16 |
|
Owszem , podobnie jest z gra Kick Off na Bwinie ... wygrywasz a później wtopka wszystko , także taka rada , jeśli chcecie coś zarobić to zanim zaczniecie grać obierzcie taktykę co gracie za ile gracie i jak , jakiś system . I trzymajcie sie go kurczowo , nawet jeśli jest ogromna szansa na wygranie kasy - nie korzystajcie - chciwość nie popłaca , a jeśli będziecie konsekwentni w realizacji wcześniej ustalonych zasad ... wyjdziecie na swoje , wiem nie tylko z własnego przykładu ...plan i silna wola oraz zimna krew i nie poddawanie sie emocja oraz brak gry pod wpływem chwili jest w tym "sporcie" niezbędna . Z daleka od szajsu  |
|
|
|
 |
ksin
Grzeje ławkę

aktywność 44.17
|
Wysłany:
2008-02-05 15:11 |
|
A mi się ostatnio udało ugrać troszkę w kasynie Może to nie jest jakaś super wielka wygrana, ale trochę sie tego uzbierało A i żeby było jasne, już tam nie wrócę, bo wiem jak to się może skończyć  |
_________________ ----------------------------
----------------------------
jedna miłość, jeden klub.. FC Barca aż po grób ! |
|
|
 |
Mati
Skład podstawowy

aktywność 33.83
|
Wysłany:
2008-02-05 15:35 |
|
Ja czasami grałem jak się Wq na to że mi dużo kuponów nie powchodziło. Ale kiedy przegram po raz pierwszy to kończe więc nie mam z tym problemów  |
 |
hulahop
Młodzik

analizy
aktywność 0.00
|
Wysłany:
2008-02-06 00:49 |
|
co prawda co prawda , na + nie wyjdziesz grajac dluzej : p |
|
|